Att vilja vidare


”Hej.”
Det är Matilda. Hon är förbannad. Hon stampar med sin elvaårsfot så det klafsar i mossan under henne.
”Har du glömt bort mig?”
Tonen är anklagande, blicken vass. Hade hon klarat av att styra sin kraft hade jag varit illa ute. Men det kan hon inte. Jag har inte skrivit det än.
”Jag vill inte vara kvar här”, säger hon. ”Jag vill vidare.”
Jag tänker på alla möjligheter som ligger framför oss. På att allting kan hända. Vad som helst. Jag kan bara ta för mig.
Det är förlamande.
”Förlåt”, säger jag.


Kommentarer

  1. The included Cura slicer app is simple to make use of, but the printer profile that ships with the machine would possibly require some tweaking that starting customers might battle with. The strain-gauge bed leveling system allows the Vyper to shortly and accurately full an automated mesh bed calibration. Competitively priced at $499, the Kobra Whole House Humidifiers Plus has a light-weight Bowden extruder paired with a Volcano-style hotend for faster printing. Big glass beds normally a|could be a} problem on some printers, however Anycubic’s formulation for carborundum coating is excellent. When it was heated up, we found the Kobra Plus bed to be tacky to the contact, which actually grabbed onto the prints.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar