Inget skriv


Den här resan finns det inget skriv i mig. Jo förresten. En dag skrev jag lite på ett bilderboksmanus som legat och grott i bakhuvudet. Men annars inget. Det är som om orden är slut. Jag har tömt ordförrådet. Så jag har ägnat dagarna åt att strosa runt i Malmö och plåta roliga små detaljer som jag hittat lite varstans. Ätit glass. En dag var jag i Köpenhamn och gjorde samma sak. Nu är det tågresa igen. Och helt otippat så är ett av mina tåg inställt för att en ledning har ramlat ner på spåret. Jag börjar tro att det är mitt fel. På nåt sätt påverkar jag så att saker ramlar ner, människor cyklar ut på spåren och väskor fastnar på konstiga sätt. Eller så är det bara så världen är, men så länge man stannar hemma så märker man det inte.


Kommentarer

 1. zielony flaming Incredible, such a invaluable internet site.

  SvaraRadera
 2. kosmetikana.pl Wow cuz this is great job! Congrats and keep it up.

  SvaraRadera
 3. http://natury-smak.pl thank a lot for your website it assists a lot.

  SvaraRadera
 4. nutrisolutions.pl Wow, attractive website. Thnx ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar